Osteopathie Cindy de Nooijer
Contact opnemen? Bel 06 290 163 23

Informatie omtrent COVID-19

De praktijk is weer geopend!

Vanaf maandag 11 mei is de praktijk in Oost-Souburg weer geopend. Uiteraard houdt ik rekening met het door de beroepsvereniging NVO opgestelde hygiëneprotocol voor COVID-19. Voor het uitgebreide protocol verwijs ik u naar het volgende onderdeel van mijn website; praktijkregels en dezelfde tekst staat voorlopig ook in het laatste nieuwsbericht. Ik vind het fijn om jullie in de praktijk weer veilig te kunnen ontvangen! Hopelijk tot snel!

Liefs Cindy

In augustus 2007 ben ik begonnen met de parttime opleiding tot osteopaat aan the International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent. Al snel werd ik razend enthousiast en bleef hard studeren. Osteopathie begon mijn passie te worden en die passie is alleen maar gegroeid.

In 2012 ben ik afgestudeerd en behaalde naast mijn diploma DO (gediplomeerd osteopaat) gelijktijdig mijn MSc. Ost. (master of Science in Osteopathie) aan de FHG Innsbruck, te Oostenrijk. De MSc. Ost. is een verdieping met een wetenschappelijke achtergrond, belangrijk voor de toekomst van de osteopathie.

Werk

Na mijn afstuderen heb ik als osteopaat in verschillende praktijken in Zeeland gewerkt. In juni 2014 heb ik mijn eigen praktijk gevestigd in Kortgene en in oktober 2017 ook in Oost-Souburg. Naast deze praktijken ben ik werkzaam in het Stillpoint Centrum te Kapelle. U kunt als patiënt dus op meerdere locaties door Zeeland bij mij terecht.

Focus

In mijn werk vind ik het belangrijk vooral aandacht voor de persoon te hebben en samen te ontdekken waar zijn of haar klachten vandaan komen. Ik behandel geen klacht, maar een mens. Ik ben rustig en begripvol. Het werken met zwangeren, baby’s en kinderen vind ik heel bijzonder, maar de mix van patiënten in de praktijk maakt het werk compleet.

Ook met sporters heb ik affiniteit, in het verleden speelde ik basketbal op semi-professioneel niveau en heb altijd een brede interesse in sport in het algemeen gehad. In de praktijk behandel ik diverse teamsporters, tennissers, wielrenners, balletdansers etc.

Overige activiteiten

In 2015 behaalde ik na een 2 jarige specialisatie mijn diploma voor osteopathie bij baby’s en kinderen bij Panta Rhei opleidingen te Rijen.

Sinds juni 2017 ben ik ook als docente aan deze opleiding voor Osteopathie bij baby’s en kinderen verbonden. Ik geef hierbij les over de normale en afwijkende geboorte vanuit medisch en osteopatisch oogpunt. Naast de opleiding in Rijen, geef ik voor deze opleiding ook les in het buitenland o.a. Noorwegen en Polen. Sinds 2018 ben ik als mede hoofd van deze opleiding ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en inhoud van de lessen, opdrachten en examens.

In het kader van de opleiding ben ik ook als tutor direct betrokken bij het begeleiden van de studenten tijdens hun praktijk stages vallend onder de stichting Still kids en op De Tweern een school voor speciaal basisonderwijs behandelen we 4x per jaar een aantal kinderen, waarbij studenten ook stage kunnen lopen.

Mijn streven is om u een betere gezondheid te geven. Mocht het nodig zijn om naast osteopathie van andere gezondheidsdisciplines gebruik te maken dan help ik u graag met het zoeken naar de juiste persoon.

Als u een afspraak wil maken vul het contact formulier in of neem telefonisch contact met mij op: 0629016323

Osteopathie is passie!

Ik heb in osteopathie mijn passie gevonden. Jaarlijks volg ik nog vele na- en bijscholingscursussen om mijn kennis en vaardigheden bij te houden en uit te breiden.

Ook vermaak ik me graag thuis. Er op uit trekken met mijn man Yuri en zoons Bo (2005) en Tijn (2009). Sporten, lezen en van de natuur genieten.

Op het moment dat u bij mij binnen komt hoop ik graag nader met u kennis te maken. Neem contact op om een afspraak te maken!

Contactgegevens