Osteopathie Cindy de Nooijer
Boek uw afspraak

Welkom in mijn praktijk

Veel liefs, Cindy

Boukje Doedee

“Onze zoon kreeg een week voor een trainingskamp wielrennen klachten aan zijn kuit. Vanuit het niets. De pedalen rond draaien was pijnlijk, en gedurende de week werd het alleen maar erger. Het trainingskamp was iets waar hij enorm naar uitkeek, en waar de renners ook wel een beetje getest zouden worden. Hij stond er goed voor, maar alles leek als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Zonder enige hoop op een gaatje in de agenda van een osteopaat, 2 dagen voor vertrek contact gezocht met Stillpoint Centrum te Kapelle. Binnen een kwartiertje had Cindy echter al gereageerd en konden we nog diezelfde dag terecht. De kuitklacht van onze zoon werd door Cindy behandeld. Ze nam de tijd. Hoe…geen idee…maar diezelfde dag al voelde hij een grote verbetering. Zijn kuitbeen zat vast, vertelde Cindy. 2 dagen later vertrok hij naar het trainingskamp voor 10 dagen en het is er uitstekend gegaan. We zijn Cindy heel dankbaar!”

Siska vd Linden

“Beste Cindy, Het is altijd een warm welkom in jouw praktijk. Je neemt de tijd voor iedereen. Ik zelf heb er veel baat bij ga zo door Cindy !!”

Danielle

“Ik ben zeer tevreden Ik raad het iedereen aan om hier met klachten naar toe te gaan Ik ben zo goed als klachten vrij Je wordt zeer professioneel geholpen”