Osteopathie Cindy de Nooijer
Boek uw afspraak

Informatie omtrent COVID-19

De praktijk is weer gesloten!

Op dit moment zijn beide praktijklocaties weer gesloten. U kunt zowel in Oost-Souburg als Kortgene op dit moment NIET terecht voor een behandeling. Wij vallen helaas niet in het lijstje met uitgezonderde medische contactberoepen. Door de meest recente persconferentie is duidelijk geworden dat de sluiting van de praktijk nog langer gaat duren. De praktijk is gesloten tot en met 9 februari of tot nader bericht.

Alle afspraken tussen 19 januari en 9 februari vervallen in principe, maar blijven in de agenda staan. Zodra ik duidelijkheid heb dat de praktijk daadwerkelijk weer open kan, krijgen jullie allemaal bericht over de nieuwe afspraak.

Uiteraard ben ik voor vragen en advies bereikbaar via de e-mail, whatsapp of telefoon. Wilt u een nieuwe afspraak maken voor als de praktijk weer open gaat, dan kunt u deze plannen via deze website, klik op de link en maak een afspraak op een tijdstip dat het je schikt. Wil je een afspraak voor een baby of kind, stuur mij dan ook even een mailtje; info@osteopathie-cindydenooijer.nl. Als ik weer open mag, dan plan ik waarschijnlijk wel wat extra dagen.

Ik hoop jullie allemaal snel weer in goede gezondheid te zien.

Liefs Cindy

Via deze knop kunt u direct via mijn agenda een afspraak inplannen. Deze afspraak is pas definitief als ik deze bevestigd heb. Wilt u een afspraak maken voor uw pasgeboren baby met klachten, of heeft u acute problemen, plan dan wel alvast een afspraak in, maar mail of whatsapp mij tegelijk even. Ik kan de afspraak dan indien mogelijk handmatig plannen op een eerder moment.