Osteopathie Cindy de Nooijer
Boek uw afspraak

Informatie omtrent COVID-19

De praktijk gaat vanaf 3 maart weer open!

Vanaf 3 maart kunt u weer terecht in Oost-Souburg als Kortgene. Vanaf 24 februari krijgen alle cliënten die een afspraak hadden staan tijdens de lockdown een mailtje met een nieuwe afspraak. Hierbij plan ik zoveel mogelijk op een gelijke tijd en dag als de vorige afspraak.  Voor nieuwe cliënten is het mogelijk om via de website zelf een afspraak te plannen vanaf 15 maart. Heeft u acute klachten of gaat het om een baby’tje stuur mij dan even een mailtje, ik zal wat extra werken om ook voor nieuwe en acute cliënten een plekje te hebben. Ik probeer zo eerlijk mogelijk iedereen weer in te plannen. Het zal echter niet mogelijk zijn om iedereen meteen de week van 3 maart weer te behandelen. Ik hoop op jullie begrip hiervoor. Ik hoop jullie zo snel mogelijk weer te zien.

Veel liefs, Cindy

 

Update 21 April 2020

Helaas heeft het kabinet besloten dat ik voorlopig nog gesloten moet blijven. In principe tot 20 mei.
*
Er is wel volgende week een nieuw overleg politiek/OMT over contactberoepen en bescherming , het zou mooi zijn als uit dat overleg de conclusie kan worden getrokken dat we met de nodige beschermingsmaatregelen weer cliënten kunnen ontvangen in de praktijk.
*
Voorlopig houd ik er echter rekening mee dat dit tot 20 mei gaat duren. Indien u tot deze periode nog een afspraak heeft staan, zult u een mail van mij ontvangen en wordt u op de bellijst geplaatst, zodra we weer mogen werken, neem ik dan contact op om een afspraak in te plannen.

De overheid maakt wel een uitzondering voor:
* Mensen die cruciaal werk verrichten en vanwege hun klachten dreigen uit te vallen.
* Mensen die, wanneer de behandeling niet zou plaatsvinden, hier blijvend achteruitgang door ondervinden.
Val je onder deze categorieën? Neem dan contact op; 06-29016323 of stuur een mail naar info@osteopathie-cindydenooijer.nl

Ook dient u te weten dat u alleen de praktijk kunt bezoeken wanneer u de afgelopen 24 uur geen van de volgende symptomen heeft gehad:
* hoesten en/of kuchen
* keelpijn
* niezen en/of loopneus
* verhoging (>37,5 °) of koorts
* branderige ogen
* je ziek voelen en/of diarree
* kortademigheid
* reuk- en/of smaakverlies
* moeheid

Heb je wel klachten en val je niet onder de bovenstaande categorie, neem dan ook gerust contact op. Ik kan dan samen met je kijken of ik je wat verlichting kan geven door advies op afstand, dit geld zowel voor volwassenen met klachten, maar ook voor baby’s. Ook kun je dan meteen op de bellijst geplaatst worden voor wanneer we weer wel mogen behandelen.

Ik hoop jullie weer snel te kunnen ontvangen in mijn praktijk!
Liefs Cindy

Update 21 april