Osteopathie Cindy de Nooijer
Boek uw afspraak

Welkom in mijn praktijk

Klik gerust verder om meer te lezen over osteopathie, de praktijk, de klachten waarmee je bij mij terecht kunt en andere dingen die je wil weten. Wil je snel zelf alvast je afspraak plannen, klik dan op deze link. Nieuwe volwassen patiënten kunnen i.v.m. drukte weer terecht vanaf 9 januari 2023. Bestaande volwassen patiënten kunnen via de app vragen of er eerder plek is, maar in principe graag een afspraak online inplannen vanaf 25-1-2023. Voor Baby’s en kinderen zijn er nog een aantal plekjes beschikbaar, graag online in plannen vanaf 25-1-2023 en mij een app-bericht of mail sturen, ik zal dan een afspraak mogelijkheid doorgeven. Plan altijd eerst een afspraak online zelf in. Voor baby’s en kinderen stuur mij dan een whatsapp bericht (0629016323), ik haal de afspraak dan zelf naar voren. Bent u een volwassene met dringende klachten, dan kunt u ook vragen of u op de wachtlijst mag. Door de huidige regels komt het regelmatig voor dat er tussendoor een plekje vrij komt, als u op de wachtlijst staat kan ik dan contact opnemen. Wilt u telefonisch contact dan ben ik te bereiken op maandag, woensdag en donderdag tussen 10.30-11.00 uur. Buitenom deze tijden graag de voicemail inspreken, of contact via mail of whatsapp.  Alvast bedankt.

Veel liefs, Cindy

Update 21 April 2020

Helaas heeft het kabinet besloten dat ik voorlopig nog gesloten moet blijven. In principe tot 20 mei.
*
Er is wel volgende week een nieuw overleg politiek/OMT over contactberoepen en bescherming , het zou mooi zijn als uit dat overleg de conclusie kan worden getrokken dat we met de nodige beschermingsmaatregelen weer cliënten kunnen ontvangen in de praktijk.
*
Voorlopig houd ik er echter rekening mee dat dit tot 20 mei gaat duren. Indien u tot deze periode nog een afspraak heeft staan, zult u een mail van mij ontvangen en wordt u op de bellijst geplaatst, zodra we weer mogen werken, neem ik dan contact op om een afspraak in te plannen.

De overheid maakt wel een uitzondering voor:
* Mensen die cruciaal werk verrichten en vanwege hun klachten dreigen uit te vallen.
* Mensen die, wanneer de behandeling niet zou plaatsvinden, hier blijvend achteruitgang door ondervinden.
Val je onder deze categorieën? Neem dan contact op; 06-29016323 of stuur een mail naar info@osteopathie-cindydenooijer.nl

Ook dient u te weten dat u alleen de praktijk kunt bezoeken wanneer u de afgelopen 24 uur geen van de volgende symptomen heeft gehad:
* hoesten en/of kuchen
* keelpijn
* niezen en/of loopneus
* verhoging (>37,5 °) of koorts
* branderige ogen
* je ziek voelen en/of diarree
* kortademigheid
* reuk- en/of smaakverlies
* moeheid

Heb je wel klachten en val je niet onder de bovenstaande categorie, neem dan ook gerust contact op. Ik kan dan samen met je kijken of ik je wat verlichting kan geven door advies op afstand, dit geld zowel voor volwassenen met klachten, maar ook voor baby’s. Ook kun je dan meteen op de bellijst geplaatst worden voor wanneer we weer wel mogen behandelen.

Ik hoop jullie weer snel te kunnen ontvangen in mijn praktijk!
Liefs Cindy

Update 21 april