Osteopathie Cindy de Nooijer
Boek uw afspraak

Welkom in mijn praktijk

Klik gerust verder om meer te lezen over osteopathie, de praktijk, de klachten waarmee je bij mij terecht kunt en andere dingen die je wil weten. Wil je snel zelf alvast je afspraak plannen, klik dan op deze link. (Daarna eerst de banner sluiten met het kruisje rechtsboven). (Nieuwe) volwassen patiënten kunnen i.v.m. drukte weer terecht vanaf 17 april 2023 (situatie op: 27 februari 2023). Bij spoed of bijzondere omstandigheden(zwangerschap) kun je via de app vragen of er eerder plek is. Voor Baby’s en kinderen zijn er eerder nog een aantal plekjes beschikbaar. Plan altijd eerst een afspraak online zelf in vanaf 17-4-2023 en stuur mij een app-bericht (0629016323) of mail. Ik geef dan een eerdere afspraak mogelijkheid door. Wilt u telefonisch contact dan ben ik te bereiken op maandag, woensdag en donderdag tussen 10.30-11.00 uur. Buitenom deze tijden graag de voicemail inspreken, of contact via mail of whatsapp (werkdagen van 7.00-20.00).  Alvast bedankt.

Veel liefs, Cindy

Praktische regels in de praktijk:  

  • Ik wil u vragen om een schoon gewassen groot badlaken(of schoon 1-persoons hoeslaken) mee te nemen voor de persoonlijke hygiëne.
  • Kom bijvoorkeur alleen, hierdoor kan ik alle aandacht schenken aan jouw als cliënt. Bij baby’s is het mogelijk dat beide ouders of een ouder met grootouder(of andere vormen) erbij zijn. Bij oudere kinderen, beperkt zoveel mogelijk het meenemen van broertjes en zusjes, zo is er alle aandacht voor het te behandelen kind.
  • Komt u vooral op tijd, niet te vroeg en niet te laat. Indien u te laat bent zal dit ten koste gaan van de voor u gereserveerde tijd om de persoon na u niet langer dan noodzakelijk te laten wachten.
  • Voor een jonger kind is het altijd makkelijk als het wat eigen speelgoed mee heeft, dit is bekend en vertrouwt.
  • Voordat u de behandelkamer binnengaat, wordt u gevraagd om uw handen te desinfecteren, u vindt hiervoor een fles in de wachtruimte.
  • Indien u of uw kind ernstige verkoudheidsklachten heeft, wilt u dan een zelftest doen en bij een positief resultaat de afspraak afzeggen en verzetten.
  • Heeft u of uw kind koorts, dan is een behandeling niet verstandig. Het lichaam heeft dan alle energie nodig om beter te worden, er is dan geen extra energie om de behandeling ook te verwerken, het is dan beter om de afspraak te verzetten.