Osteopathie Cindy de Nooijer
Boek uw afspraak

Welkom in mijn praktijk

Lieve cliënten,

Helaas heb ik op 16 maart moeten besluiten om de praktijk voorlopig te sluiten in verband met de Corona pandemie. Een week later werd dit een harde eis van de overheid, alle praktijken voor osteopathie moesten sluiten. In eerste instantie dachten we dat we net als de fysiotherapeuten bij acute gevallen op verwijzing van een arts nog mochten werken, maar 27 maart is via de beroepsvereniging en het register duidelijk geworden dat dit niet mag. Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen over o.a. wanneer gaat de praktijk weer open, wat gebeurd er met mijn afspraak, ik wil me aanmelden kan dat nog, ik heb advies nodig etc.:

Tot wanneer blijft de praktijk gesloten?

De praktijk blijft gesloten zolang de maatregelen van de overheid gelden. Op dit moment is dat tot en met 28 april 2020. Over de situatie hierna is nog geen duidelijkheid, dit wordt rond 21 april verwacht. Ik volg hierbij de geldende adviezen.

Ik heb nog een afspraak staan, wat gebeurd hiermee?

Als je nog een afspraak hebt staan, dan stuur ik een mail, waarop je kort kunt antwoorden dat je hem gezien en gelezen hebt. Zo weet ik dat je gezien hebt dat je niet kunt komen. Ik plaats je op mijn bellijst en zodra er duidelijkheid is wanneer de praktijk weer open kan gaan, neem ik contact op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Ik / mijn kindje / mijn baby heeft op dit moment klachten, kan ik mij nu wel aanmelden?

Het is natuurlijk heel erg vervelend als je last hebt en niet direct bij mij terecht kunt. Je kunt je zeker wel aanmelden, zodra de praktijk weer open gaat dan kan ik je direct inplannen en sta je al op mijn bellijst. In de tussentijd wil ik met alle liefde en plezier samen kijken of ik op afstand tips, adviezen of oefeningen kan geven zodat je hopelijk al wat verlichting kunt ervaren. Dit kan per e-mail, telefoon, skype, facetime, whatsapp bellen etc.

Ik zou graag overleggen, advies krijgen over mijn huidige klachten, een nieuwe klacht of ik heb een andere vraag?

Mijn praktijk locaties zijn gesloten, maar dat betekent niet dat ik jullie niet van een advies, oefeningen of anders wil voorzien. Ik ben gewoon (en makkelijker, want niet aan het werk ;-)) bereikbaar via email, whatsapp en telefoon. Dus schroom niet en neem gewoon contact op, ook als je nog niet eerder in de praktijk geweest bent.

Ik wens iedereen veel gezondheid en houdt je alsjeblieft aan de maatregelen van de overheid, zo komen we samen door deze corona-crisis tijd. Ik hoop jullie allemaal weer snel in goede gezondheid in de praktijk te kunnen begroeten. En als er nieuws is dan hoor je weer van mij.

Liefs, Cindy